اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
  • ساعت : ۱۹:۰۴
  • تاريخ :
     ۱۴۰۵/۰۴/۱۵ 
  • تعداد بازدید : 303
برپایی موكب بسیج شركت مهندسی و توسعه نفت در مراسم وداع و تشییع آقای شهید

همزمان با برگزاری مراسم وداع و تشییع حضرت آیت الله سیدعلی خامنه ای رهبر معظم انقلاب، موکب خدمت‌رسانی بسیج شرکت مهندسی و توسعه نفت با هدف پذیرایی از شرکت‌کنندگان و در راستای ایفای مسئولیت اجتماعی، در مسیر برگزاری مراسم برپا شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت مهندسی و توسعه نفت، این موکب با مشارکت بسیج شرکت و همراهی شماری از کارکنان داوطلب از جمله شماری از مدیران ارشد شرکت، خدماتی از جمله پذیرایی و تأمین نیازهای اولیه حاضران را ارائه کرد و در طول برگزاری مراسم، پذیرای جمع زیادی از شرکت‌کنندگان بود.

نصراله زارعی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، با حضور در محل موکب، از روند خدمت‌رسانی بازدید و از تلاش دست‌اندرکاران و کارکنان حاضر در این اقدام جهادی قدردانی کرد.

زارعی در حاشیه این بازدید، با تأکید بر اینکه رسالت شرکت مهندسی و توسعه نفت تنها به توسعه میادین نفتی محدود نمی‌شود، اظهار کرد: «روحیه خدمت، مسئولیت‌پذیری و همدلی از ارزش‌های ریشه‌دار خانواده بزرگ متن است و حضور در چنین عرصه‌هایی، جلوه‌ای از همین فرهنگ سازمانی و مسئولیت اجتماعی به شمار می‌رود.»

وی افزود: «برپایی این موکب، نمادی از روحیه ایثار، همبستگی و آمادگی کارکنان شرکت برای خدمت به مردم در مناسبت‌های ملی و مذهبی است و از همه همکاران و نیروهای بسیجی که با احساس مسئولیت و روحیه جهادی در این اقدام مشارکت کردند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.»

موکب بسیج شرکت مهندسی و توسعه نفت در طول برگزاری مراسم، با تکیه بر مشارکت نیروهای داوطلب و برنامه‌ریزی منسجم، خدمات‌رسانی به شرکت‌کنندگان را بر عهده داشت و جلوه‌ای از همدلی، فرهنگ خدمت و ایفای مسئولیت اجتماعی خانواده بزرگ این شرکت را به نمایش گذاشت.

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها

    6.1.9.0
    V6.1.9.0